divendres, de febrer 27

Presentació

En la primera entrada d'aquest blog, m'agradaria explicar-vos la raó de ser del mateix. Aquest espai forma part del meu treball de recerca, projecte que comparteixo amb una companya, i el meu tutor i professor de tecnologia.
El nostre treball s'articula al voltant de l' emmotllament de plàstics i va néixer de la intenció de crear un projecte més pràctic i amb una finalitat tangible de cara a la nostra presentació. En el nostre cas, la creació de màscares de plàstic en sèrie amb una màquina d'emmotllar al buit.
L'estudi químic i físic dels materials plàstics, els diversos processos de transformació o el funcionament i característiques de l'emmotlladora, entre altres, són uns coneixements que hem hagut d'adquirir per tal de dur a terme el nostre projecte.
Aquest blog serà un suport per al seguiment del nostre treball de recerca i inclourà algunes de les dades i coneixements necessaris que, espero que siguin interessants per poder entendre'l i, si més no, aprendre sobre un món molt proper, però desconegut: l'univers del plàstic.